JOCURI FOTBAL DECENTA APLAUZE SI RESPECT
Home >> Home & Family >> Parties >> JOCURI FOTBAL DECENTA APLAUZE SI RESPECT

JOCURI FOTBAL DECENTA APLAUZE SI RESPECT

Published by: Bobbybolan (1)
Word Count: 472 | Comments: 0 | Article Views: 1051 | Share this article on

Cele mai indragite jocuri probabil ca sunt jocuri masini. Senzatia de viteza, de competitie, zgomotul de motoare turate, toate fac ca aceste jocuri sa fie foarte cautate si jucate de catre toti jucatoriii, indiferent de varsta. Pe locul doi probabil ca sunt, ca si in viata, jocuri fotbal, pentru ca la fotbal se pricepe oricine. Ambele categorii de jocuri sunt foarte bine reprezentate, dar variantele de jocurile masini online sunt cautate in special datorita posibilitatii de a bate nu un calculator, ci un jucator uman, eventual un coleg sau un prieten caruia poti sa-i arati care-i mai tare.

Au si un farmec deosebit aceste jocuri masini sau jocuri fotbal, pentru ca interesul jucatorilor pentru ele a dus la aparitia unor realizari foarte realiste si actualizate la realitatea pe care o putem urmari la televizor. Ca si in viata reala, in virtual orgoliile sunt mari si intrecerea se face cu dintii stransi si cu inima cat un purice, de aceea victoriile sunt atat de gustate si sunt tinute minte multa vreme.

De la primele jocuri masini aparute acum multi ani in urma, s-au petrecut multe schimbari in bine si astazi putem conduce o masina de Formula 1 fara nici cea mai mica jena sau emotie alaturi de pilotii din Campionatul Mondial, si mai ales sa-i invingem. Sau putem face echipa de vis, in jocuri fotbal si putem participa la campionatele virtuale de top, cu sanse mari de a intalni gameri la fel de pasionati de oriunde de pe Glob.

Frumos desenate, cu mare profesionalism, atat de apropiate de realitate, putem sa jucam jocuri fotbal sau jocuri masini, ajutati bineinteles de calculatoare performante, aproape la fel ca in simulatoarele de multe milioane de dolari sau la fel ca si pe cele mai mari stadioane, si asta de acasa, din fotoliu. Fara riscurile accidentarilor, fara transpiratie si mai ales fara a avea o forma fizica perfecta, jocuri masini, ca si jocuri fotbal ne ofera satisfactii reale, desi castigul material este inexistent.

Nu vreau sa omit nici marele ajutor pe care aceste jocuri masini sau jocuri fotbal il dau persoanelor cu dizabilitati care au, jucandu-se, ocazia sa simta aproape aceleasi senzatii pe care le-ar avea in realitatea in care cu siguranta nu au niciodata sansa sa participe la astfel de competitii.

Sunt jocuri pe gustul unui mare numar de jucatori si cele care sunt bine realizate isi merita renumele, pentru ca ofera mult mai mult decat placere, poate atingerea unor vise nicicand realizabile, poate placerea de a retrai momente trecute sau de ce nu, initierea pentru viitor in cazul celor mai tineri. Va recomand jocuri masini, daca sunteti fani ai motoarelor si jocuri fotbal, pentru cei carora le place mirosul gazonului si asteptam ca maine-poimaine sa ne bucuram de acestea in 3D.

Bobbybolan - About the Author:

Nu stiu daca am dreptate dar cred ca jocuri masini au ajuns astazi la performante la care alte jocuri nici nu viseaza. Cine s-a jucat o singura data jocuri fotbal va reveni cat de curand la calculator sa incerce sa-si ia revansa.

Source: http://articleswrap.com/article/jocuri-fotbal-decenta-aplauze-si-respect.html
* Required fields
Type the characters you see in the picture below.*