JOCURI ONLINE SIMPLITATE SI AMUZAMENT
Home >> News & Society >> World News >> JOCURI ONLINE SIMPLITATE SI AMUZAMENT

JOCURI ONLINE SIMPLITATE SI AMUZAMENT

Published by: Tom Cooper (1)
Word Count: 476 | Comments: 0 | Article Views: 104 | Share this article on

Astazi universul jocurilor copiilor nostri este cu totul altul decat al generatiilor trecute. Calculatorul a luat de mult locul calutului de lemn si, daca ne place sau nu, asta este doar problema noastra, copii sunt fericiti ca se pot juca jocuri online sau cele mai noi jocuri Barbie. Nu este vorba despre alegere, ci despre evolutie si trebuie sa privim lucrurile asa cum poate le priveau bunicii nostri cand ne vedeau cu radiourile cu tranzistori in maini.

In mod cert, exista copii care nici nu-si imagineaza copilaria parintilor lor fara jocuri online, pentru ca este greu astazi sa-ti imaginezi o lume fara calculatoare.Cu mare certitudine afirm ca exista putine fetite care se mai joaca cu papusi reale pentru ca cele mai noi jocuri Barbie au infinit mai multe posibilitati si facilitati decat batranica papusa.

Pe de alta parte, este mult mai ieftin sa ai   jocuri online decat sa incerci sa cumperi tot felul de alte jocuri. Virtualul este convenabil, rapid si mai ales, schimbabil cu mare usurinta, pentru ca copii se plictisesc repede de jucariile lor.

Poate ca nu intotdeauna s-au gasit cele mai reprezentative idei de joc si unele jocuri online par a fi, si cateodata chiar sunt, ridicole. Dar doar privite cu ochii nostri, ai adultilor, pentru ca lumea copiilor nu este nicidecum ridicola, ci doar simpla si naiva. Cele mai noi jocuri Barbie sunt, de fapt, variatiuni pe aceesi tema, dar pentru fetite de 7-8 ani, orice schimbare inseamna un mic pas in necesara lor evolutie. Poate ca nu acuratetea reprezentarii grafice, ci insasi ideea de a schimba ceva in permanenta face ca multe jocuri online sa fie in permanenta in topul preferintelor celor mici.

Mintea lor nesofisticata percepe minima schimbare ca pe un lucru nou, pe care il adopta imediat dupa ce s-a plictisit de cel vechi. Pentru noi, batranii, Barbie la coafor sau Barbie la stilist inseamna acelasi lucru, dar pentru fetitele care se joaca cele mai noi jocuri Barbie, diferentele sunt ca de la cer la pamant.

Orele petrecute la calculator de catre cei mici trebuie sa fie atent programate, cu atat mai mult cu cat saituri cu jocuri online sunt destule si n-au un program de functionare, sunt la indemana oricand vrei sa le acesezi. Problema reala este ca orice activitate a copiilor trebuie sa aibe o masura bine stabilita, pentru ca organismul lor in plina dezvoltare are nevoie nu numaide hrana si odihna, ci si de miscare in aer liber, de prezenta in comunitate si de interactiunea reala cu semenii, lucru pe care nici cele mai noi jocuri Barbie, nici un alt joc pe calculator nu-l poate realiza. In ciuda aparentei de socializare virtuala, calculatorul si multe dintre numeroasele jocuri online estompeaza relatiile umane traditionale, dar ce stim noi, viitorul este al lor.

Tom Cooper - About the Author:

Unele dintre cele mai noi jocuri barbie numai noi si originale nu sunt, dar cineva trebuie sa vanda cu orice pret. Diversificarea si dezvoltarea de noi jocuri online pare sa fi devenit o misiune strategica de dezvoltare si expansiune a Internetului.

Source: http://articleswrap.com/article/jocuri-online-simplitate-si-amuzament.html
* Required fields
Type the characters you see in the picture below.*